Ρεπορτάζ πρόκληση πάνω από το τουρκικό γεωτρύπανο Φατίχ ανοιχτά της Πάφου (βίντεο)

Newsroom L&O 16-10-2019 20:11
Ρεπορτάζ πρόκληση πάνω από το τουρκικό γεωτρύπανο Φατίχ ανοιχτά της Πάφου (βίντεο)
Ο Τζουνέιντ Οζντεμίρ στο ρεπορτάζ του αναφέρει ότι το Φατίχ εργάζεται αδιάκοπα, 24 ώρες 7 ημέρες τη βδομάδα

Συνεχίζονται και εντείνονται οι τουρκικές προκλήσεις, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Σήμερα, εν μέσω πολέμου και αμερικανο-τουρκικών παζαριών, ήρθε η ώρα και για ρεπορτάζ πάνω από το τουρκικό γεωτρύπανο Φατίχ ανοιχτά της Πάφου.

Στο γεωτρύπανο ανέβηκε ο γνωστός δημοσιογράφος του CNN Turk, Τζουνέιτ Οζντεμίρ, ο οποίος όπως είπε πήγε στο σημείο της γεώτρησης με ελικόπτερο από την Αττάλεια, κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ο Τζουνέιντ Οζντεμίρ στο ρεπορτάζ του αναφέρει ότι το Φατίχ εργάζεται αδιάκοπα, 24 ώρες 7 ημέρες τη βδομάδα.

Σχολιάζει ότι η δουλειά του Φατίχ δεν είναι εύκολη, είναι μια ευαίσθητη εργασία, προσθέτοντας ότι το γεωτρύπανο το οποίο διαθέτει πύργο ύψους 100 μέτρων, έχει τη δυνατότητα να κατεβαίνει 2 χιλιάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και άλλα 3 χιλιάδες μέτρα κάτω από το έδαφος. Αναφέρει ότι παρά το ότι οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες, το γεωτρύπανο έχει σταθεροποιηθεί συνεχίζοντας τις εργασίες του σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

https://www.youtube.com/watch?v=PgvvElCxSzk

Η κάμερα του τουρκικού καναλιού στρέφεται προς την φρεγάτα Γκαζιάντεπ, η οποία μαζί με άλλες φρεγάτες εναλλάξ προστατεύουν, όπως αναφέρει, το γεωτρύπανο 24 ώρες το 24ωρο. Η κάμερα στρέφεται και σε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο που φτάνει την ώρα που γίνονται τα γυρίσματα, κατευθυνόμενο προς την φρεγάτα Γκαζιάντεπ.

«Βρέθηκε μέχρι στιγμής φυσικό αέριο; Όχι, δεν βρέθηκε. Αλλά μόλις βρεθεί, τότε η Τουρκία τότε ή θα το πάρει ή θα καθίσει με τις άλλες χώρες και θα τους πει ‘ελάτε να συμφωνήσουμε, γιατί μας κρατάτε εμάς έξω από αυτό το παιχνίδι;’ και ίσως να χτυπήσει και την γροθιά της στο τραπέζι”, σχολιάζει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo