Γνωστή επιχειρηματίας έπεσε θύμα απάτης - Της έκλεψαν πίνακα του Πικάσο

Newsroom L&O 16-10-2019 13:29
Γνωστή επιχειρηματίας έπεσε θύμα απάτης - Της έκλεψαν πίνακα του Πικάσο
Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος έπεισαν τη γνωστή επιχειρηματία, ότι μπορούν να μεσολαβήσουν ώστε να βρουν αγοραστή για τον πανάκριβο πίνακα του Πικάσο.

Πίνακα του Πικάσο, μέρος ιδιωτικής συλλογής, κατάφεραν να αρπάξουν δύο απατεώνες, οι οποίοι ξεγέλασαν τη γυναίκα που τον είχε στην κατοχή.

Θύμα απάτης έπεσε γνωστή επιχειρηματίας, καθώς δύο άνδρες κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να αρπάξουν έναν πίνακα του Πικάσο, από την προσωπική τη συλλογή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος έπεισαν τη γυναίκα, κάτοικο του κέντρου της Αθήνας, ότι μπορούν να μεσολαβήσουν ώστε να βρουν αγοραστή για τον πανάκριβο πίνακα του φημισμένου ζωγράφου.

Μάλιστα, προσδιόρισαν την τιμή του έργου τέχνης περίπου στα 200.000 με 300.000 ευρώ, πήγαν στο σπίτι της και παρέλαβαν τον πίνακα προκειμένου –όπως της είπαν- να τον έδειχναν στον ενδιαφερόμενο αγοραστή. Την ενημέρωσαν δε, ότι μόλις θα είχαν νεότερα από τον αγοραστή θα επικοινωνούσαν μαζί της. Ωστόσο, η επικοινωνία αυτή δεν έγινε ποτέ.

Η γυναίκα προσπαθούσε να βρει τους δύο άνδρες για να μάθει τι είχε γίνει με τον πίνακά της, πράγμα που δεν έγινε κατορθωτό, οπότε και κατάλαβε πλέον ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά και προχώρησε στη σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo