Μετέφεραν με Ι.Χ. 46 κιλά χασίς στην Κοζάνη!

Syntaxi 12-10-2019 15:40
Μετέφεραν με Ι.Χ. 46 κιλά χασίς στην Κοζάνη!
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Για πρώτη φορά εντοπίστηκε φορτίο με μεγάλες ποσότητες χασίς για κάθε... γούστο, το οποίο κατασχέθηκε χάρη στη συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας που εντόπισαν τους διακινητές σε μια περιοχή της Κοζάνης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ακινητοποιήθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 27χρονο Έλληνα και συνοδηγό έναν 25χρονο αλλοδαπό και στο εσωτερικό του βρέθηκαν 32 συσκευασίες με 38 κιλά και 760 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα κιλά και 200 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε σκόνη τύπου «μπουμπάρι», 990 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» και ένα δοχείο με χασισέλαιο βάρους δυο κιλών και 270 γραμμαρίων!

Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και τρία κινητά των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo