ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας μετά από διαπληκτισμό με δικαστικό επιμελητή

Μιχάλης Τεζάρης 10-10-2019 19:45
Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας μετά από διαπληκτισμό με δικαστικό επιμελητή
Μετά από λεκτική αντιπαράθεση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δημοσιογράφος και ο δικαστικός επιμελητής πιάστηκαν στα χέρια!

Σε περιπέτειες μπήκε σήμερα το απόγευμα ο γνωστός δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται αυτήν την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, μετά έντονο διαπληκτισμό με δικαστικό επιμελητή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο δικαστικός επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο σε εμπορικό κέντρο, στα βόρεια προάστια, όπου και επιχείρησε να του επιδώσει δικαστική απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί αποζημίωση σε άτομο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του κ. Λάλα.

Μετά από λεκτική αντιπαράθεση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δημοσιογράφος και ο δικαστικός επιμελητής πιάστηκαν στα χέρια. Μετά το περιστατικό ο δημοσιογράφος και ο επιμελητής μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, όπου και αλληλομηνύθηκαν.

Ο δικαστικός επιμελητής κατηγορεί τον δημοσιογράφο για παραβίαση δικαστικής απόφασης και απείθεια, ενώ ο Θ. Λάλας κατηγορεί τον επιμελητή για ψευδή καταμήνυση και εξύβριση.

Και η δύο κρατούνται στο Α.Τ. Αμαρουσίου, αναμένοντας την απόφαση του εισαγγελέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo