23.4 C
Athens
23.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Μεσαίωνας στη Βενεζουέλα: Εικόνες-σοκ με βασανιστήρια γυμνών κρατουμένων (Βίντεο)


    Απόλυτη φρίκη προκαλεί βίντεο από τη Βενεζουέλα που απεικονίζει γυμνούς κρατουμένους να υπόκεινται σε βασανισμό από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
    Το αρρωστημένο βασανιστήριο περιελάμβανε εκπαιδευμένους κόκορες να μονομαχήσουν πάνω στα γυμνά κορμιά τους! Οι βασανιστές υποχρέωσαν τουλάχιστον 82 κρατουμένους να ξαπλώσουν στο έδαφος γυμνοί με τα χέρια πίσω από το κεφάλι στην αυλή φυλακής στην πόλη Ανάκο.
    Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το δίκτυο ACN της Βενεζουέλας, ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έδερναν για πάνω από δύο ώρες τους κρατουμένους και τους στέρησαν το φαγητό και το νερό για ένα 24ωρο. Μάλιστα προηγουμένως έριξαν καύσιμα μέσα στα κελιά τους για να τους αναγκάσουν να βγουν έξω.
    Συγγενείς των κρατουμένων δηλώνουν ότι πρόσφατα κρατούμενοι της εν λόγω φυλακής είχαν προχωρήσει σε «απεργία» για τις ελλείψεις σε φαγητό και νερό.
    Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η εισαγγελία ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για το περιστατικό.
    Funcionarios policiales sacaron a los detenidos del calabozo en Anaco. Los mandaron a desnudarse; y les pusieron comida para que unas aves comieran sobre ellos. pic.twitter.com/Vg4PkGgCb4
    — Héctor Reporta™ (@HectorReporta) 1 Οκτωβρίου 2019



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ