14.6 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    «Στο ίδιο έργο θεατές», λένε οι αστυνομικοί για τις επιθέσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια


    Την έντονη ανησυχία τους για τα φαινόμενα βίας από χούλιγκαν με θύματα αστυνομικούς εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, με αφορμή το περιστατικό της Κυριακής και τον τραυματισμό έξι αστυνομικών μετά από επίθεση χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.
    Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, «ο τραυματισμός ιδίως του ενός εμπνέει ανησυχία και γεννά τεράστια ερωτηματικά για την ανυπαρξία σχεδιασμού αντιμετώπισης της βίας στους αθλητικού χώρους και αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τα μοναδικά στοιχεία παθογένειας που έχουν κυριαρχήσει στους Ελληνικούς αθλητικούς χώρους».
    Παράλληλα η Ένωση, επισημαίνει πως «οι αρμόδιοι πρέπει να “σκύψουν” πλέον στο συγκεκριμένο θέμα και να οργανωθούν σχέδια εξαφάνισης του φαινομένου, πριν θρηνήσουμε θύματα. Το Δ.Σ. της Ένωσης, εκφράζει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση των συναδέλφων και μελών της Ένωσης και τους ευχαριστεί για την αυταπάρνηση που επέδειξαν. Ελπίζουμε να είναι οι τελευταίοι και να μην χρειαστεί άλλη φορά να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές χωρίς κανένα λόγο».
    https://lawandorder.gr/Article/55241/eksi-travmaties-astynomikoi-apo-epitheseis-chouligkan-mia-prosagogi/


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ