Σοκάρει η δράση του κυκλώματος trafficking – Οι σκλάβες του σεξ και η εταιρία για ξέπλυμα χρήματος

Μιχάλης Τεζάρης 24-09-2019 15:35
Σοκάρει η δράση του κυκλώματος trafficking – Οι σκλάβες του σεξ και η εταιρία για ξέπλυμα χρήματος
Δύο ήταν ανήλικες. Πρόκειται για μια κοπέλα 16 ετών και μια 18χρονη σήμερα, που το κύκλωμα την εκμεταλλευόταν από τα 16 της χρόνια

Μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες της στον τομέα του trafficking κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ. με την εξάρθρωση της σπείρας που εκμεταλλευόταν γυναίκες από την Μολδαβία, τις οποίες χρησιμοποιούσε ως σκλάβες του σεξ.

Είναι ενδεικτικό πως κάθε μια από τις 6 γυναίκες που απελευθερώθηκαν από τους άνδρες της ασφάλειας, εργαζόταν τουλάχιστον 14 ώρες την ημέρα, έκανε 40 ραντεβού ημερησίως, έναντι 10 και 20 ευρώ, ενώ κάθε μήνα εξασφάλιζε κάθε γυναίκα στο κύκλωμα το ποσό των 100.000 ευρώ.

Δύο από αυτές ήταν ανήλικες. Πρόκειται για μια κοπέλα 16 ετών και μια 18χρονη σήμερα, που το κύκλωμα την εκμεταλλευόταν από τα 16 της χρόνια.

Εταιρία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

«Εγκέφαλοι» του κυκλώματος ήταν ένα ανδρόγυνο Αλβανικής υπηκοότητας. Ο άνδρας συνελήφθη ενώ η γυναίκα αναζητείται. Εκτιμάται πως  βρίσκεται στην γειτονική χώρα και για αυτό το λόγο θα υπάρξει επικοινωνία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. με Αλβανούς αστυνομικούς σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψής της.

Το ανδρόγυνο είχε συστήσει εταιρία προκειμένου να «ξεπλένει» τα χρήματα που εξασφάλιζε από την εκμετάλλευση γυναικών. Μάλιστα, διατηρούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Μήλο, ενώ είχαν αγοράσει και ένα μεγάλο οικόπεδο στα Χάνια  της Κρήτης. Μάλιστα 3 από τους οίκους ανοχής, ήταν ιδιόκτητοι, ενώ φρόντιζαν να εξασφαλίζουν τυχερά κουπόνια από τυχερά παιχνίδια.

https://lawandorder.gr/Article/53408/eksarthrosi-megalou-kyklomatos-trafficking-me-15-syllipseis-eksanagkazan-allodapes-se-40-erotika-rantevou-ti-mera/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo