Επίσκεψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤΕ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 19-09-2019 20:07
Επίσκεψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤΕ
Ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο του προσωπικού

Την 98η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ) στη Λέσβο, που φέρει την τιμητικώς την ιστορική ονομασία «Μεραρχία Αρχιπελάγους» επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Η αρχή της επισκέψεως του Αρχηγού στο νησί ξεκίνησε από το Στρατηγείο της 98ης ΑΔΤΕ, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματισμού. Ακολούθως, ο Αρχηγός μετέβη σε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και Μονάδες του Σχηματισμού, όπου παρακολούθησε την ενεργοποίηση τμημάτων αεραμύνης και πλεύση μέσων από Ειδικό Τάγμα Εθνοφυλακής (ΕΤΕΘ).

Επίσης, ο ίδιος πραγματοποίησε έλεγχο της ενεργοποιήσεως και αναπτύξεως τμημάτων αμέσου επεμβάσεως (ΤΑΕ), όπου «διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και ηθικού του έμψυχου δυναμικού», όπως σημειώνεται από το ΓΕΣ.

Τέλος, ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο του προσωπικού, τονίζοντας -πάντα κατά το ΓΕΣ- το σημαντικό έργο που επιτελούν σε κοινωνικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo