16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Σοκαριστικό σποτ για τις ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία στις ΗΠΑ


    Σποτ που σοκάρει και ταρακουνά δόθηκε στη δημοσιότητα στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά των ένοπλων επιθέσεων στα σχολεία.
    Στο βίντεο συμμετέχουν μαθητές του σχολείου Sandy Hook στο Κονέκτικατ, όπου σημειώθηκε το μακελειό του 2012, τότε που δράστης άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 26 ανθρώπους, εκ των οποίων τα 20 παιδιά.
    Στο σποτ με τίτλο «Τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο», πρωταγωνιστούν μικροί μαθητές και εξελίσσεται ως ένα κλασικό διαφημιστικό σποτ για την επιστροφή στις τάξεις, όπου οι πρωταγωνιστές του παρουσιάζουν από ένα προϊόν.
    Αγόρι, που αρχικά μιλά για τα καινούργια αθλητικά παπούτσια του, αρχίζει να τρέχει στον διάδρομο, έχοντας πίσω του άλλα παιδιά που ουρλιάζουν πανικόβλητα, ενώ πέφτουν πυροβολισμοί.
    Ένα κορίτσι δείχνει ότι η νέα της μπλούζα είναι πέρα για πέρα απαραίτητη σε αυτή τη νέα σχολική χρονιά, καθώς βοηθά στο να κλείσει ερμητικά η πόρτα του γυμναστηρίου του σχολείου εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον ένοπλο δράστη να μπει μέσα.
    Άλλη μία νεαρή κοπέλα χρησιμοποιεί μία από τις κάλτσες της για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο επίδεσμο που τοποθετεί στο γεμάτο αίματα, τραυματισμένο πόδι μιας συμμαθήτριά της, εξηγώντας ότι οι κάλτσες μπορούν «να σας σώσουν τη ζωή».
    Το σποτ ολοκληρώνεται με μια συγκλονιστική σκηνή όπου ένα κορίτσι βρίσκεται κρυμμένο στις τουαλέτες του σχολείου της και με δάκρυα στα μάτια γράφει στη μητέρα της ότι την αγαπά, την ώρα που τα βήματα κάποιου αγνώστου ακούγονται μέσα στο δωμάτιο.
    «Αυτή είναι η επιστροφή (στο σχολείο) και γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό» καταλήγει το βίντεο, που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ