24 C
Athens
21.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Παπαγγελόπουλος για υπόθεση Novartis: Κατασκευασμένες αθλιότητες οι κατηγορίες εναντίον μου


    Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αλλά και ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχουν βρεθεί στο επίκεντρο καθώς φέρονται να έχουν κατονομαστεί από τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο ως τα πολιτικά πρόσωπα που μεθόδευσαν την σκευωρία της Novartis -όπως την χαρακτηρίζουν στη Νέα Δημοκρατία- για να πλήξουν πολιτικά τους αντιπάλους τους.
    Πρόκειται για αθλιότητες απαντά ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. «Όλα αυτά είναι κατασκευασμένες αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της» λέει στο CNN Greece o πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.
    Με τη δήλωσή του αυτή, ο πρώην υπουργός δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί από την Τετάρτη και μετά –όταν, δηλαδή, ανοίξει ο φάκελος στη Βουλή και παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία- ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξει να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας.
    Υπενθυμίζεται ότι χθες κατατέθηκε στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση της Novartis, που αφορά -μεταξύ άλλων- τον «Ρασπούτιν», αλλά και τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, με ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να κάνουν λόγο για σκευωρία.
    Η δικογραφία που -σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα- περιέχει καταθέσεις που κατονομάζουν πολιτικά πρόσωπα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να ανακοινωθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τετάρτη.
    Το επόμενο δε στάδιο της διαδικασίας είναι να κατατεθεί από συγκεκριμένο αριθμό βουλευτών αίτημα για σύσταση εξεταστικής ή προκαταρκτικής επιτροπής (αν αφορά συγκεκριμένα πρόσωπα) που θα αναλάβει το έργο της διερεύνησης της υπόθεσης εντός Βουλής.
    Διαβάστε επίσης:
    https://lawandorder.gr/Article/51120/katatethike-sti-vouli-i-dikografia-gia-ti-novartis-ksekina-neos-gyros-politikis-antiparathesis/
    https://lawandorder.gr/Article/51023/novartis-sti-vouli-ta-dyo-senaria-eksetastiki-i-proanakritiki-epitropi/
    https://lawandorder.gr/Article/51221/novartis-stin-eisangelia-protodikon-katathetei-simera-i-touloupaki/



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ