22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Βαλτε τέλος στους μπαχαλάκηδες


    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι αστυνομικοί του πολύπαθου Α.Τ. Ζωγράφου. Οι μπαχαλάκηδες για ακόμα μια φορά έδρασαν αψηφώντας τόσο τις κυβερνητικές εξαγγελίες, όσο και το νέο νόμο για το άσυλο προσπαθώντας προφανώς να κάνουν επίδειξη ισχύος. Το ότι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ζωή είναι γνωστό τοις πάσι εδώ και δεκαετίες, θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο;
    Το προεδρείο της Ένωσή μας σήμερα το πρωί βρέθηκε στο χώρο της επίθεσης, συνομίλησε με τους συναδέλφους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει , ότι όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, δεν θα αφήσουμε η δράση αυτών των κυρίων να περνάει στα «ψιλά». Γίναμε επίσης κοινωνοί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και από αυτά που εισπράξαμε, μεταφέρουμε την αγωνία των συναδέλφων για την καθημερινή λειτουργία της Υπηρεσίας τους.
    Μόνο η κατάργηση των πάρεργων που κάθε μέρα τους δημιουργεί η Διοίκηση, θα ήταν αρκετή ώστε να δοθεί μια τονωτική ένεση στην εξοικονόμηση προσωπικού (που είναι η περιβόητη κατάργηση του ΠΕΡΣΕΑ, τι θα γίνει με τις πεζές περιπολίες που παραπέμπουν σε Αστυνομία το 1950;;;).
    Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο που πλήττεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο και δεν θα σταματήσουμε να καταγγέλλουμε τη δράση κάποιων δήθεν αγωνιστών, όσο και τη δράση κάποιων οι οποίοι αδιαφορούν για τις εργασιακές συνθήκες των αστυνομικών.
    Υ.Γ. Η ψυχραιμία και ο επαγγελματισμός των δύο (!!!) εν υπηρεσία συναδέλφων μας, απέτρεψε τα χειρότερα. Περιμένουμε από την Οργανωμένη Πολιτεία να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ