Αγιασμός στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας

Newsroom L&O 12-09-2019 20:38
Αγιασμός στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας
Ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους σπουδαστές της Σχολής να έχουν γόνιμη και παραγωγική φοίτηση

Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2019-2020.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος. Παρέστησαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας και ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος.

Επίσης παραβρέθηκαν επιτελείς της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και οι σπουδαστές της 1ης εκπαιδευτικής σειράς του Σχολείου Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2019, 43 Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και τρεις Αξιωματικοί της Αστυνομίας Κύπρου.

Ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους σπουδαστές της Σχολής να έχουν γόνιμη και παραγωγική φοίτηση.

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας έχει σαν αποστολή της την εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του, παρέχοντας διαρκή ενημέρωση στα σύγχρονα αστυνομικά θέματα και προβλήματα γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo