ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Ελεύθερη η μητέρα του βρέφους - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Newsroom 12-09-2019 16:52
Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Ελεύθερη η μητέρα του βρέφους - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν
Η σωρός του αδικοχαμένου παιδιού μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία

Ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα στα Γλυκά Νερά από επίθεση ροτβάιλερ, η οποία είχε προσαχθεί νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας μαζί με τον πατέρα και τη γιαγιά του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Όπως είχε υποστηρίξει στους γιατρούς η μητέρα, το μωρό δέχθηκε πολλαπλά δαγκώματα σε όλο του το σώμα από το σκύλο της οικογένειας. 

Μισή ώρα το πάλευαν οι γιατροί 

Το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου μεταφέρθηκε το κοριτσάκι νεκρό, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται πως το βρέφος δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo