Προανακριτική ζητά ο Λοβέρδος -«Θέλω να τους στείλω όλους φυλακή»

Law and Order 12-09-2019 12:52
Προανακριτική ζητά ο Λοβέρδος -«Θέλω να τους στείλω όλους φυλακή»
O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι οι κατηγορίες έχουν στηριχτεί σε καταθέσεις «ψευδομαρτύρων-κουκουλοφόρων».

«Θέλω να τους στείλω όλους φυλακή», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, για τον οποίο η δικογραφία της Novartis που έφθασε στη Βουλή ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας και όχι αυτό του ξεπλύματος χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες (ζήτημα που είχε τεθεί σε προηγούμενη φάση της υπόθεσης).

Μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, ο πρώην υπουργός τόνισε πως «δεν δέχτηκα να αξιοποιήσω ούτε βουλευτικά ούτε υπουργικά προνόμια», προσθέτοντας ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, ζητώντας τη διενέργεια προανακριτικής, «για να επουλωθούν τα τραύματα».

«Θέλω να τους στείλω φυλακή χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα με όλους τους πολίτες», είπε.

Σχετικά με το αδίκημα του ξεπλύματος χρήματος, ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι χρειάστηκαν δύο χρόνια, από τότε που ελέγχθηκε o ίδιος, για να αρχειοθετηθεί!

Σχετικά με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, τόνισε ότι εμπεριέχονται λιγότερα στοιχεία. Ο ίδιος κατηγορείται ότι έπαιρνε χρήματα από τον Φρουζή, «τον οποίο όσο ήμουν υπουργός, δεν τον είχα καν γνωρίσει!».

Τόνισε ότι οι κατηγορίες έχουν στηριχτεί σε καταθέσεις «ψευδομαρτύρων-κουκουλοφόρων», οι οποίοι «για όλους κρίθηκαν αναξιόπιστοι, για μένα αξιόπιστοι!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo