ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ευ. Αποστολάκης: «Θα βρεθεί άκρη» για την κλοπή στρατιωτικού υλικού από μονάδα της Λέρου

Law and Order 11-09-2019 13:57
Ευ. Αποστολάκης: «Θα βρεθεί άκρη» για την κλοπή στρατιωτικού υλικού από μονάδα της Λέρου
«Καλό θα είναι να εμπιστευτούμε τις ανακριτικές υπηρεσίες του Ναυτικού και την Αντιτρομοκρατική», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης

Ο πρώην ΥΕΘΑ και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό εκτίμησε ότι «θα βρεθεί άκρη» για την κλοπή στρατιωτικού υλικού από μονάδα του ΠΝ της Λέρου.

Ο κ. Αποστολάκης σημείωσε «Καλό θα είναι να εμπιστευτούμε τις ανακριτικές υπηρεσίες του Ναυτικού και την Αντιτρομοκρατική».

Πρόσθεσε ότι «επιβάλλεται να γίνεται καθημερινός έλεγχος. Την ευθύνη έχει ο αποθηκάριος της αποθήκης πυρομαχικών. Η απογραφή γίνεται όταν αλλάζουν οι αποθηκάριοι. Ενδιάμεσα υπάρχει καθημερινός έλεγχος για την ασφάλεια των πυρομαχικών και καταγραφή. Μέσα στις αρμοδιότητές του αποθηκάριου είναι να ελέγχει και να είναι σίγουρος ότι τα υλικά των οποίων την απογραφή έχει στα χέρια του, είναι στην θέση τους. Είναι δύσκολο να προκύψει κάτι τέτοιο αλλά καμιά φορά συμβαίνει. Είναι πολύ δύσκολο να προκύψει και να μην το πάρουν χαμπάρι».

Ο πρώην ΥΕΘΑ εμφανίστηκε πεπεισμένος στον Alpha ότι πίσω από την κλοπή βρίσκονται τρομοκράτες και άνθρωποι που δεν έχουν καλό σκοπό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo