ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο: Απομακρύνεται το σενάριο της τρομοκρατίας - 10 άτομα ερευνούν οι αρχές

Μιχάλης Τεζάρης 11-09-2019 11:34
Κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο: Απομακρύνεται το σενάριο της τρομοκρατίας - 10 άτομα ερευνούν οι αρχές
Το ενδεχόμενο να έχουν διαρρεύσει απόρρητες πληροφορίες από το εσωτερικό της Υπηρεσίας προς τρίτους εξετάζουν μεταξύ άλλων τα ειδικά κλιμάκια.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών σχετικά με την υπόθεση της κλοπής στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τις μέχρι τώρα έρευνες των κλιμακίων της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκαν δύο αντιαρματικά, πυρομαχικά και χειροβομβίδες, δεν έχει προκύψει στοιχείο που να συνδέει το περιστατικό με την τρομοκρατία. 

Στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει 10 άτομα, των οποίων η σχέση με το περιστατικό εξετάζεται, ενώ έντονα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν διαρρεύσει απόρρητες πληροφορίες από το εσωτερικό της Υπηρεσίας προς τρίτους.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος έλεγχος στην ΥΝΤΕΛ είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ διατάχτηκε επαναμέτρηση του υλικού σε όλες τις αποθήκες του Πολεμικού Ναυτικού.

Την επισήμανση ότι η υπόθεση της απώλειας οπλισμού στην ΥΝΤΕΛ του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο «διαπιστώθηκε χθες αλλά δεν προέκυψε χθες», τόνισε, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος με δήλωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo