Αυτός είναι ο άνδρας που έκλεβε καταστήματα ενώ είχε άδεια από τις φυλακές (φωτό και βίντεο)

Newsroom L&O 10-09-2019 15:56
Αυτός είναι ο άνδρας που έκλεβε καταστήματα ενώ είχε άδεια από τις φυλακές (φωτό και βίντεο)
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ληστείας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Στην δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 44χρονου, που είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου για κλοπές σε φαρμακεία και μίνι μάρκετ σε Αιγάλεω και Περιστέρι. Ο άνδρας είχε πραγματοποιήσει 3 ληστείες ενώ βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές.

Πρόκειται για τον ΕΓΛΕΝΤΖΕ Χρήστο του Ιορδάνη και της Βασιλικής, γεννηθέντα στις 4-8-1975 στη Νίκαια. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ληστείας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306-7 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επίσης η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο φαίνεται ο τρόπος και η μεθοδολογία δράσης του 44χρονου:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=XGJbzyXxJq0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo