• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Digital Greece: Το αύριο της ψηφιακής Ελλάδας στο Περίπτερο 12 της ΔΕΘ

Syntaxi 07-09-2019 17:52
Digital Greece: Το αύριο της ψηφιακής Ελλάδας στο Περίπτερο 12 της ΔΕΘ
Στο πλαίσιο του Digital Greece πραγματοποιούνται, επίσης, παράλληλες δραστηριότητες με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων

Το περίπτερο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που παρουσιάζει το Digital Greece, μία πρωτοβουλία του υπουργείου και της ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers εγκαινιάστηκε σήμερα Σάββατο από τον Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη και του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ. 

Περισσότερες από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις με δραστηριότητες σε κλάδους όπως ο αγροτοδιατροφικός τομέας, το fintech, οι υπηρεσίες υγείας, ο τουρισμός, η ναυτιλία, η εκπαίδευση, οι «έξυπνες» πόλεις, o πολιτισμός, η πληροφορική και οι τηλεπικοινωνίες, παρουσιάζουν υπηρεσίες και προϊόντα μέσα από ομιλίες και συζητήσεις.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Περιπτέρου 12 θα πραγματοποιηθούν, επίσης, παρουσιάσεις εταιρειών και δομών, θεματικοί διαγωνισμοί, καθώς και εργαστήρια υποστήριξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων και ανάπτυξης. Εν τω μεταξύ, δίνεται η δυνατότητα για B2B συναντήσεις ανάμεσα σε επιχειρήσεις, ώστε να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να εξετάσουν πιθανές συνεργασίες.

Το L&O βρέθηκε στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ, που θα είναι η ψυχή της ψηφιακής Ελλάδας για την επόμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo