ΗΠΑ: Ακόμη 11 γυναίκες κατηγορούν τον Πλάθιντο Ντομίνγκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά

Newsroom L&O 05-09-2019 20:51
ΗΠΑ: Ακόμη 11 γυναίκες κατηγορούν τον Πλάθιντο Ντομίνγκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά
Ορισμένες είπαν ότι πιστεύουν πως η καριέρα τους στη μουσική βιομηχανία καταστράφηκε επειδή τον απέρριψαν

Άλλες 11 γυναίκες κατηγόρησαν τον Ισπανό τενόρο Πλάθιντο Ντομίνγκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, καταγγελίες που ο ίδιος ο σταρ χαρακτηρίζει «γεμάτες από αντιφάσεις».

Τον Αύγουστο, το ίδιο πρακτορείο ανέφερε ότι περισσότερες από 35 τραγουδίστριες, χορεύτριες, μουσικοί, καθηγήτριες φωνητικής και άλλες γυναίκες έκαναν παρόμοιες καταγγελίες, ισχυριζόμενες ότι βίωσαν ή ήταν μάρτυρες της απρεπούς συμπεριφοράς του καλλιτέχνη. Τα συμβάντα αυτά χρονολογούνται εδώ και τρεις δεκαετίες.

Η Όπερα του Λος Άντζελες, όπου ο 78χρονος Ντομίνγκο είναι γενικός διευθυντής, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καλέσει έναν εξωτερικό σύμβουλο για να ερευνήσει τις καταγγελίες. Προς το παρόν δεν έχει αντιδράσει σε αίτημα να σχολιάσει τις νέες κατηγορίες σε βάρος του.

Εκπρόσωπος του Ντομίνγκο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι οι νέοι ισχυρισμοί βρίθουν αντιφάσεων και «όπως και στην πρώτη ιστορία, εν πολλοίς, είναι απλώς λανθασμένοι».

«Λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας, δεν θα σχολιάσουμε συγκεκριμένα, όμως αμφισβητούμε έντονα την παραπλανητική εικόνα που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει το AP για τον κ. Ντομίνγκο», πρόσθεσε η Νάνσι Σέλτζερ.

Οι γυναίκες είπαν στο AP ότι ο Ντομίνγκο τις θώπευε παρά τη θέλησή τους, τους ζητούσε επίμονα μια συνάντηση, τους τηλεφωνούσε αργά τη νύχτα ή προσπάθησε να τις φιλήσει στα χείλη. Ορισμένες είπαν ότι πιστεύουν πως η καριέρα τους στη μουσική βιομηχανία καταστράφηκε επειδή τον απέρριψαν.

Η Όπερα του Σαν Φρανσίσκο και η Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας ακύρωσαν τον περασμένο μήνα τις παραστάσεις που επρόκειτο να δώσουν με τον Ντομίνγκο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo