Πάνω από 430.000 πρόσφυγες-μετανάστες διασώθηκαν στο Αιγαίο την τελευταία πενταετία!

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 05-09-2019 14:59
Πάνω από 430.000 πρόσφυγες-μετανάστες διασώθηκαν στο Αιγαίο την τελευταία πενταετία!
Τι αποκάλυψε ο πρώην αν. υπουργός Εθνικής Αμύνης και μετέπειτα υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας

Ένα συγκλονιστικό -λόγω του μεγέθους του- στοιχείο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Kontra Channel ο πρώην αν. υπουργός Εθνικής Αμύνης και μετέπειτα υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, αναφορικώς με τον αριθμό προσφύγων-μεταναστών που έχουν σωθεί στο Αιγαίο την τελευταία πενταετία.

Και λέμε συγκλονιστικό, καθώς ο Δ. Βίτσας, ως εκ των προαναφερθεισών δύο θέσεών του σε διαδοχικές κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, χειρίστηκε άμεσα το θέμα και επομένως είναι σε θέση να γνωρίζει άριστα.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο Δ. Βίτσας έκανε λόγο για 430.000 άτομα που σώθηκαν από το Λιμενικό στη θάλασσα του Αιγαίου.

Μολονότι ο αριθμός αυτός δεν είναι ο συνολικός αριθμός των προσφύγων-μεταναστών που έφτασαν στην Ελλάδα, καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρεται στους διασωθέντες στη θάλασσα από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (και από το Πολεμικό Ναυτικό θα προσθέταμε εμείς), εντούτοις υπάρχει και ο αριθμός των προσφύγων που κατάφεραν να βγουν στην ξηρά σε κάποια από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις περιπτώσεις αυτές επελήφθη η Ελληνική Αστυνομία και το τελικό ενιαίο σύνολο είναι ασφαλώς πολύ μεγαλύτερο των 430.000 ατόμων που λέει ο υπουργός!

https://www.youtube.com/watch?v=21cru7-Hkww&feature=youtu.be

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo