11.4 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Ιαπωνία: Ένας νεκρός – 34 τραυματίες σε σύγκρουση τρένου με φορτηγό (Βίντεο)


    Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Γιοκοχάμα —τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας— όπου η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν 35 άνθρωποι τραυματίες, εκ των οποίων ένας μένει απλώς να διαπιστωθεί πως είναι νεκρός, είπε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας.
    «Συνολικά, τραυματίστηκαν 35 άνθρωποι (…) εκ των οποίων ένας βαριά», δήλωσε εκπρόσωπος του κλιμακίου αντιμετώπισης της κρίσης που συγκροτήθηκε στη Γιοκοχάμα, ο Ρίο Ναγκακούρα. Ο τελευταίος τραυματίας, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο, βρίσκεται σε κατάσταση «καρδιοαναπνευστικής ανακοπής», κατά τον όρο των ιαπωνικών αρχών σε περιπτώσεις που μένει απλώς να διαπιστωθεί ο θάνατος κάποιου από ιατροδικαστικό.
    Πλάνα που μετέδωσαν ιαπωνικά ΜΜΕ εικονίζουν μαύρο καπνό να υψώνεται από εκτροχιασμένα βαγόνια του συρμού και ανάστατους επιβάτες που βγαίνουν από το τρένο κοντά σε διασταύρωση των σιδηροτροχιών με το οδικό δίκτυο.
    https://www.youtube.com/watch?v=GD4VQ3DOHtA
    Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν νωρίτερα ότι ένας άνθρωπος παγιδεύτηκε στα συντρίμμια του τρένου, πιθανόν ο οδηγός του φορτηγού.
    Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών, το φορτηγό ενδέχεται να είχε κολλήσει στη διασταύρωση, όταν ετοιμαζόταν να τη διασχίσει η αμαξοστοιχία.
    «Ο ήχος των παραθύρων που έσπαγαν ήταν απίστευτος», είπε επιβάτης στο τηλεοπτικό δίκτυο. «Πριν καταλάβω τι συνέβαινε, το βαγόνι είχε διαλυθεί», πρόσθεσε.
    Πηγή: Reuters



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ