Μαυροειδάκος στο L&O: Ας πάψει η κ. Γεροβασίλη να ασχολείται με την ΕΛ.ΑΣ. – Το μόνον που πέτυχε είναι να κοροϊδέψει τους ειδικούς φρουρούς

Newsroom L&O 04-09-2019 15:06
Μαυροειδάκος στο L&O: Ας πάψει η κ. Γεροβασίλη να ασχολείται με την ΕΛ.ΑΣ. – Το μόνον που πέτυχε είναι να κοροϊδέψει τους ειδικούς φρουρούς
Σκληρή απάντηση από τον Γενικό Γραμματέα των ειδικών φρουρών στις αναφορές Γεροβασίλη για τον συνδικαλισμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, και οι συλλήβδην απαξιωτικές αναφορές της στους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Με δήλωσή του στο Law and Order, ο Γεν. Γραμματέας του ΣΕΦΕΑΑ (ειδικοί φρουροί) Στράτος Μαυροειδάκος, όχι μόνο απορρίπτει τους ισχυρισμούς Γεροβασίλη περί αργομισθίας των συνδικαλιστών, αλλά και την καλεί να πάψει να ασχολείται με τα τεκταινόμενα στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς, όπως σημειώνει, κατά τη θητεία της στο υπουργείο το μόνον που κατάφερε ήταν να κοροϊδέψει τους ειδικούς φρουρούς.

Η δήλωση Μαυροειδάκου έχει ως εξής:

«Ο συνδικαλισμός των ειδικών φρουρών δεν έχει κομματική ταυτότητα. Κι αυτό το έχουμε αποδείξει στα 20 χρόνια πορείας μας.

Επιπλέον, δηλώσεις όπως αυτές της κας Γεροβασίλη ότι “οι συνδικαλιστές δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και κάνουν μόνο πολιτική” δεν ταιριάζουν σε σοβαρούς πολιτικούς και, μάλιστα, σε πολιτικούς που έχουν θητεύσει στο κρίσιμο πόστο του αρμόδιου υπουργού.

Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε μία ημέρα συνδικαλιστική άδεια. Αν αποδείξει κάτι διαφορετικό η κα Γεροβασίλη, θα παραιτηθώ την επόμενη ημέρα. Οι συνδικαλιστές του ΔΣ του ΣΕΦΕΑΑ είναι όλοι σε μάχιμες υπηρεσίες και, συνεχώς, δίπλα στους συναδέλφους τους.

Νομίζω, όμως, πως καλά θα κάνει η κ. Γεροβασίλη να μην ασχολείται πλέον με τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε, το μόνον που η ίδια κατάφερε στο διάστημα που υπηρέτησε ήταν να πει ψέματα στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, σε επίσημη συνάντηση με το Σωματείο και παρουσία του τότε Γ.Γ., δεσμεύτηκε ότι θα δοθούν τα οφειλόμενα αναδρομικά, υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι αποτελεί και εντολή του πρώην πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα. Αυτά τα αναδρομικά, οι 4.000 ειδικοί φρουροί ουδέποτε τα είδαν στους λογαριασμούς τους.

Ας μην αναζητά, λοιπόν, “αντιπάλους” προς αναμέτρηση η κ. Γεροβασίλη. Με την μόνη που μπορεί να αναμετρηθεί είναι η προσωπική και πολιτική της ασυνέπεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo