• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τραγωδία στο Αίγιο: Δεκόπη για ένα 6μηνο η θητεία του 28χρονου στο Πολεμικό Ναυτικό

Newsroom 30-08-2019 17:17
Τραγωδία στο Αίγιο: Δεκόπη για ένα 6μηνο η θητεία του 28χρονου στο Πολεμικό Ναυτικό
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του

Τη διακοπή της θητείας του 28χρονου Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο, αποφάσισαν οι γιατροί όπως ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της πλευράς του υπαίτιου της ασύλληπτης τραγωδίας στο Αίγιο, Αλ. Κούγια και Ιω. Σαμέλη, για τον 28χρονο οδηγό, που νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών «λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του» οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι «είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε, και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, σύμφωνα με το newsbomb, υποστηρίζουν πως «έχει διαπράξει ένα εξ αμελείας αδίκημα, ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι μέχρι την ημέρα που προκάλεσε αυτή την τραγωδία με την αμέλειά του, το Πολεμικό Ναυτικό, στην υπηρεσία του οποίου δεν έχει ούτε ένα πειθαρχικό αδίκημα, του εμπιστεύθηκε να διαχειρίζεται πολεμικό πλοίο, του οποίου η αξία είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ».

Επαναλαμβάνουν δε, πως ο 38χρονος ποτέ δεν θέλησε να διαφύγει από τις Αρχές αλλά «προσπάθησε να αυτοκτονήσει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo