Ν. Παναγιωτόπουλος: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στρατιωτικές σχολές

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 27-08-2019 15:34
Ν. Παναγιωτόπουλος: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στρατιωτικές σχολές
«Συγχαρητήρια, βεβαίως, αξίζουν σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», τόνισε μέσω τουίτερ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τα προσωπικά του συγχαρητήρια και ευχές για καλή φοίτηση απέστειλε προς όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίσθηκαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος. Συγκεκριμένα στο μήνυμα του αναφέρει το εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίσθηκαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και κατάφεραν να εισαχθούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγχαρητήρια, βεβαίως, αξίζουν σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είναι παραπάνω από προφανές ότι η ζωή τους επιφυλάσσει νέους αγώνες και νέα ξεκινήματα.

Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν στα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στον κύκλο σπουδών τους. Μπροστά τους ανοίγεται μια εξαιρετική ακαδημαϊκή πορεία, γεμάτη εμπειρίες, και προκλήσεις.

Θερμές ευχές για καλή δύναμη και στο σύνολο του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού των στρατιωτικών σχολών που με ζήλο, προσήλωση και αίσθημα ευθύνης μεταδίδουν τη γνώση αλλά και το ήθος και γαλουχούν τους επόμενους αξιωματικούς της πατρίδας.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και καθηγητές όλων των παιδιών που στήριξαν με πίστη τον αγώνα των παιδιών τους.

Καλή αρχή και Καλή δύναμη σε όλους» σημείωσε στο τουίτ του ο ΥΕΘΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo