18.9 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Κέρκυρα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια σε εστιατόριο


    Στις δικαστικές αρχές παρέδωσε το πόρισμά του ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 19χρονο υπάλληλο, ο οποίος έκανε την πρακτική του στην κουζίνα γνωστού chef στην Κέρκυρα, και είχε καταγγείλει ότι τον έκαιγαν με καυτό λάδι.
    Σύμφωνα με το Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.
    Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, πετάχτηκε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.
    Υπενθυμίζεται ότι στην καταγγελία του ο σπουδαστής, που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι ανέφερε ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε καυτό λάδι με κουτάλι στο δεξί καρπό του, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, αλλά και ότι τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα. Από την πλευρά του, ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο νεαρός.
    Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης .
    Διαβάστε επίσης:
    https://lawandorder.gr/Article/37967/kerkyra-spoudastis-katangellei-vasanistiria-se-kouzina-estiatoriou-kafto-ladi-tou-petouse-o-ypefthynos/
    https://lawandorder.gr/Article/37778/kerkyra-ypefthynos-kouzinas-estiatoriou-vasanize-mathiti-tis-scholis-touristikon-epangelmaton/



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ