16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Έτσι συνέλαβαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών έμπορους ναρκωτικών στην πλατεία Αμερικής


    Η παρατηρητικότητα και η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, οδήγησαν στην σύλληψη ενός υπηκόου Καμερούν κι ενός ακόμα ατόμου στην πλατεία Αμερικής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 85 συσκευασίες ινδικής κάνναβης, έτοιμες προς πώληση.
    Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών περιπολούσαν στην περιοχή περί τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής και διαπίστωσαν πως πολλά άτομα κινούνταν προς συγκεκριμένο σημείο της πλατείας Αμερικής και συνομιλούσαν με συγκεκριμένο άτομο, το οποίο μετά από κάθε «συζήτηση» κατευθυνόταν σε συγκεκριμένο σημείο και επέστρεφε ξανά προς τον συνομιλητή του.
    Όταν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ πλησίασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως δυο αλλοδαποί συμπεριφέρονταν νευρικά και παρουσίαζαν τάσεις φυγής από το σημείο. Άμεσα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο και στην κατοχή του ενός εντόπισαν ποσότητα κάνναβης,. Ο ένας Καμερουνέζος είχε στην τσέπη του μεγάλο αριθμό χαρτονομισμάτων των 5 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει η η συσκευασία με το χασίς στις πιάτσες. Μετά από έρευνα των αστυνομικών, εντοπίστηκε σε σημείο πάνω στην πλατεία, επιμελώς κρυμμένη μια μεγάλη σακούλα η οποία περιείχε περίπου 85 συσκευασίες ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 350 γραμμαρίων.
    Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η ενέργεια των αστυνομικών εκτός από μια ακόμη επιτυχία, ήταν και μια ακόμη ενέργεια που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα, που έχει το προσωπικό που στελεχώνει την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και την Άμεση Δράση καταδεικνύοντας καθημερινά το ζωτικό ρόλο που παίζει αυτή η υπηρεσία για την κοινωνία και τους πολίτες.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ