20.5 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Εκδόθηκε στην Ελλάδα ο συνεργός του εκτελεστή του Γ. Μακρή


    Εκδόθηκε σήμερα στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές Αρχές ο δεύτερος ύποπτος για την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, γνωστού ως «Αυστραλού».
    Πρόκειται για τον 35χρονο Βούλγαρο αδερφό του 31χρονου εκτελεστή, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον δολοφόνο, να διαφύγει από το Πανόραμα της Βούλας, μετά την εκτέλεση του «Αυστραλού» με πέντε σφαίρες, τον Οκτώβριο του 2018. .
    Η σύλληψή του είχε γίνει πριν από μερικές βδομάδες στο Χάσκοβο Βουλγαρίας.
    Όπως είχε προκύψει από τα στοιχεία ο 31χρονος δολοφόνος από το σημείο της δολοφονίας διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος αδερφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
    Ο 31χρονος λίγους μήνες μετά την εκτέλεσή του Γ. Μακρή επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να εκτελέσει ένα νέο «συμβόλαιο θανάτου». Ωστόσο είχε συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία στις 2 Απριλίου 2019 στη Γλυφάδα.
    Σημειώνεται, ότι ο 31χρονος εκτελεστής, ο οποίος είναι προφυλακισμένος, αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητα του ανθρώπου, από τον οποίο πήρε εντολή να σκοτώσει τον Μακρή.
    Διαβάστε περισσότερα:
    https://lawandorder.gr/Article/35750/synelifthi-o-synergos-tou-ektelesti-tou-gianni-makri/


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ