Συντριβή ελικοπτέρου στον Πόρο: Ο διάσημος επιχειρηματίας Μ. Αμπράμοβ ο ένας από τους δύο Ρώσους

Law and Order 21-08-2019 13:16
Συντριβή ελικοπτέρου στον Πόρο: Ο διάσημος επιχειρηματίας Μ. Αμπράμοβ ο ένας από τους δύο Ρώσους
Ρωσικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τα στοιχεία τους

Oι ταυτότητες των δύο Ρώσων επιβαινόντων που επίσης έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, χθες το μεσημέρι, ήρθαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, οι δύο άνδρες ήταν οι Μιχαήλ Αμπράμοβ και Ντάβελ Ακολίνιν.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωσή του το Ria μεταδίδει ότι το ένα από τα δύο θύματα εξ Ρωσίας, ο Αμπράμοβ, ήταν διάσημος επιχειρηματίας. είναι γνωστός φιλάνθρωπος, με ιδιαίτερη αγάπη στην τέχνη και ιδρυτής του «Μουσείου Ρωσικών Εικόνων». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ακολίνιν ήταν συνεργάτης του Αμπράμοβ, ωστόσο τα ρωσικά ΜΜΕ δεν έχουν μεταδώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για εκείνον.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ο συνεργάτης του και πρώην υπάλληλος του μουσείου, Σεργκέι Μπριούν. «Αρχικά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Όμως μου το επιβεβαίωσε ο προσωπικός του βοηθός. Υπάρχουν άνθρωποι που επικοινώνησαν με την οικογένειά του και μίλησαν με τον διευθυντή του μουσείου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι νεκρός».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=8hvkgN2e79U

O Αμπράμοβ γεννήθηκε στην Μόσχα το 1963 και από το 1985 ασχολούνταν με επιχειρηματικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων εμπόριο δερμάτινων προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, είχε υψηλόβαθμη θέση στην RGS Group, που ήταν για πολλά χρόνια η μεγαλύτερη και ισχυρότερη ασφαλιστική εταιρεία της Ρωσίας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo