«Έσκισαν» στο Παγκόσμιο αστυνομικών-πυροσβεστών: Το χρυσό, το ασημένιο και η προπονήτρια των επιτυχιών

Newsroom L&O 15-08-2019 17:30
«Έσκισαν» στο Παγκόσμιο αστυνομικών-πυροσβεστών: Το χρυσό, το ασημένιο και η προπονήτρια των επιτυχιών
Ένα χρυσό για την Αστυνόμο Α' Σαραντούλα Παγωνάκη και ένα ασημένιο μετάλλιο για ην αστυφύλακα Μαρία Βασιλακάκου. Η προπονήτρια και αρχηγός της αποστολής Αστυνόμος Α’ Μαρία Καρπαθάκη συνεχάρη τις δυο αθλήτριες.

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλήτριες της ελληνικής αστυνομίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αστυνομικών και πυροσβεστών που διεξήχθη στο Τσενγκτού της Κίνας .

Στο άθλημα του ταε κβο ντο τα κορίτσια κατέκτησαν ένα χρυσό στην κατηγορία -67 με την Αστυνόμο Α' Σαραντούλα Παγωνάκη και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία +67 με την αστυφύλακα Μαρία Βασιλακάκου.

Η προπονήτρια και αρχηγός της αποστολής Αστυνόμος Α’ Μαρία Καρπαθάκη συνεχάρη τις δυο αθλήτριες, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται στο στίβο.

Δικαίως η αστυνόμος Α' Μαρία Καρπαθάκη χαρακτηρίζεται άνθρωπος των επιτυχιών, αφού ως αθλήτρια παλιότερα και ως προπονήτρια σήμερα έχει αδιάλειπτη παρουσία σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, με δεκάδες μετάλλια για τον εαυτό της, ενώ ως προπονήτρια με τις επιλογές της έχει χαρίσει στην Ελλάδα αμέτρητες διακρίσεις.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια εκτός από μάχιμες  επαγγελματίες είναι και μητέρες!

 

[ngg src="galleries" ids="10" display="basic_thumbnail"]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo