ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κύπρο – Εκκενώθηκε χωριό (βίντεο)

Newsroom L&O 12-08-2019 21:38
Μεγάλη πυρκαγιά στην Κύπρο – Εκκενώθηκε χωριό (βίντεο)
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί επιπρόσθετα Με εναέρια μέσα από 2 ελικόπτερα των Βρετανικών βάσεων

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας στην επαρχία Λεμεσού, στην περιοχή μεταξύ Μαλιάς και Πάχνας.

Μετά από αξιολόγηση που έγινε σε συνεργασία με την πολιτική άμυνα εκκενώθηκε καθαρά για προληπτικούς λόγους από την πολιτική άμυνα και την Αστυνομία βάση των Σχεδίων Δράσης το χωριό Κισσούσα, στο οποίο διέμεναν 10 άτομα. Οι κάτοικοι του χωριού μετακινήθηκαν σε ασφαλή χώρο.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή Κύπρου, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της Μαλλιάς, Χαράλαμπο Χαραλάμπου, η περιοχή στην οποία εξαπλώνεται η πυρκαγιά είναι αρκετά δύσβατη και δεν μπορούν να πλησιάσουν, έτσι οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν από μακριά.

https://youtu.be/OuAIfbLGQ14

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί επιπρόσθετα Με εναέρια μέσα από 2 ελικόπτερα των Βρετανικών βάσεων.

Για την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο «Ίκαρος», ενώ τις επίγειες προσπάθειες ενισχύουν δυνάμεις της ΕΜΑΚ καθώς και τρία οχήματα από το Τμήμα Δασών και 12 άτομα προσωπικό. Παράλληλα, θετικά ανταποκρίθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Πάφο για ενίσχυση της προσπάθειας πυρόσβεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo