Αμαλιάδα: Γιατρός «πέθανε» λάθος άνθρωπο - Έπαιρναν τηλέφωνο για συλλυπητήρια!

Law and Order 08-08-2019 14:23
Αμαλιάδα: Γιατρός «πέθανε» λάθος άνθρωπο - Έπαιρναν τηλέφωνο για συλλυπητήρια!
Ο Πέτρος Λίλιος είχε την ατυχία να μοιάζει με άνδρα κοντινής του ηλικίας και να τον μπερδέψουν με εκείνον

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας την Τρίτη.

Όπως κατήγγειλε συνταξιούχος αστυνομικός, γιατρός του νοσοκομείου, αναγνώρισε το πρόσωπό του στο πρόσωπο νεκρού άντρα που έφτασε από την Κουρούτα και φέρεται να το ανακοίνωσε μπροστά σε γνωστούς και φίλους, με αποτέλεσμα αυτοί να καλούν στο τηλέφωνο τη σύζυγο του «μακαρίτη» για συλλυπητήρια.

Το σωτήριο για τη γυναίκα -που ένα μικρό σοκ το έπαθε- ήταν πως ο άντρας της ήταν δίπλα της εκείνη την ώρα και ευτυχώς δεν συνέβη κάτι χειρότερο.

Ο Πέτρος Λίλιος ανήρτησε στο Facebook μια δημοσίευση και τοποθετήθηκε για το περιστατικό που έγινε εις βάρος του θεωρώντας τον πεθαμένο.

Η σύζυγος του κ. Λίλου, Γωγώ Χαλικιοπούλου, είπε σύμφωνα με το Ηλία Live πως αυτό που συνέβη είναι τραγικό. «Αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου, την ώρα που με καλούσαν στο τηλέφωνο για να με συλλυπηθούν για το χαμό του, δεν ξέρω πού θα ήμουν τώρα. Μέχρι και πρώην συνάδελφοι του άντρα μου που έμαθαν αυτό που είπε ο γιατρός, έβαλαν τα κλάματα γιατί ήταν φίλοι και έκαναν πόση ώρα να τους συνεφέρουν και να τους πουν πως ο άντρας μου ζει. Αυτή την ώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω και να χαρακτηρίσω αυτή την πράξη, όμως θα κινηθούμε ανάλογα για να ζητήσουμε ευθύνες», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo