ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων

Μιχάλης Τεζάρης 07-08-2019 20:03
Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων
Λίγα λεπτά μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από την περιοχή, αντιεξουσιαστές έκαναν κάλεσμα για συγκέντρωση σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Νοταρά 26, όπου μοίρασαν φέιγ-βολάν κατά της αστυνομικής παρουσίας στα Εξάρχεια

Αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων για την αποδόμηση και σύλληψη διακινητών ναρκωτικών ουσιών πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ.

Η παραμονή των αστυνομικών διήρκεσε τουλάχιστον 30 λεπτά, με διακινητές και χρήστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο στη θέα των αστυνομικών.

Λίγα λεπτά μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από την περιοχή, αντιεξουσιαστές έκαναν κάλεσμα για συγκέντρωση σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Νοταρά 26, όπου μοίρασαν φέιγ-βολάν κατά της αστυνομικής παρουσίας στα Εξάρχεια και κατά των επόμενων ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια.

Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αποτελέσματα της αστυνομικής επιχείρησης σχετικά με συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών και τοξικομανών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo