Συλλήψεις διαρρηκτών με... ακριβά γούστα στο Χαλάνδρι - Είχαν προτίμηση σε Rolex και Lοuis Vuitton

Μιχάλης Τεζάρης 05-08-2019 12:10
Συλλήψεις διαρρηκτών με... ακριβά γούστα στο Χαλάνδρι - Είχαν προτίμηση σε Rolex και Lοuis Vuitton
Πρόκειται για τρεις άνδρες από την Γεωργία.

Διαρρήκτες με ακριβά γούστα και προτίμηση σε Rolex και Louis Vuitton συνέλαβαν στο Χαλάνδρι άνδρες της Άμεσης Δράσης. Πρόκειται για τρεις άνδρες από την Γεωργία.

Οι δράστες είχαν εισβάλει σε διαμερίσματα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Παρνασσού,  αλλά ένας ένοικος τους αντιλήφθηκε και κάλεσε το «100». Τάχιστα το περιπολικό μετέβη στο σημείο και κατά την άφιξή του διαπίστωσε ότι τρεις Γεωργιανοί με πράγματα στα χέρια έβγαιναν εκείνη την ώρα από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας.

Οι δράστες προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς λέγοντας ότι μένουν στην πολυκατοικία πλην όμως αμέσως δεσμεύτηκαν και κατά την έρευνα βρέθηκαν πάνω τους: χρυσαφικά, δυο ρολόγια ROLEX και VACHERON CONSTANTIN, τσάντες LOUIS VUITTON μετρητά και φυσικά τα διαρρηκτικά τους εργαλεία, τα οποία ήταν πασπαρτού νέας τεχνολογίας και άνοιγαν με αυτά όλες τις πόρτες ασφαλείας χωρίς να αφήνουν ίχνη διάρρηξης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγες, οι διαρρήκτες είχαν διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην περιοχή καθώς και σε άλλες κοντινές περιοχές.

Στο σημείο προσέτρεξε και το όχημα του Α.Τ. Χαλανδρίου για ενίσχυση. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το όχημα διαφυγής τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo