Καταδικάστηκαν δύο μέλη του Ρουβίκωνα για την επίθεση με μπογιά στο ΣΕΒ

Newsroom L&O 02-08-2019 19:21
Καταδικάστηκαν δύο μέλη του Ρουβίκωνα για την επίθεση με μπογιά στο ΣΕΒ
Το δικαστήριο καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους για το πλημμέλημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, υιοθετώντας σχετική εισαγγελική πρόταση

Δύο μέλη του Ρουβίκωνα καταδικάστηκαν σήμερα από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο για ρίψη μπογιάς στα γραφεία του ΣΕΒ τον περασμένο Ιούλιο.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της φθοράς ξένης περιουσίας και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 5 και 6 μηνών.

Το δικαστήριο καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους για το πλημμέλημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, υιοθετώντας σχετική εισαγγελική πρόταση.

Οι δυο καταδικασθέντες είχαν συλληφθεί μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα, στις 21 Ιουλίου. Μεταξύ άλλων, σε κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο, μέλη του Ρουβίκωνα ανέφεραν ότι προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια με αφορμή την «πρόσφατη δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ ότι είναι ανάγκη να καταργηθεί η νομική κατοχύρωση του κατωτάτου μισθού, δήλωση που έλαβε χώρα λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εκλογική νίκη του εκλεκτού των αρίστων Κ. Μητσοτάκη...».

https://lawandorder.gr/Article/33200/epithesi-tou-rouvikona-sta-grafeia-tou-sev-apokleistikes-fotografies/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo