«Χειροπέδες» σε ληστή καταστημάτων τυχερών παιχνιδιών - Αποκλειστικό βίντεο

Μιχάλης Τεζάρης 31-07-2019 07:35
«Χειροπέδες» σε ληστή καταστημάτων τυχερών παιχνιδιών - Αποκλειστικό βίντεο
Bίντεο ντοκουμέντο από εισβολή ληστή σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Άγιο Δημήτριο.

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 30χρονος Αλβανός, που είχε διαπράξει διαπιστωμένα έξι ληστείες και μια απόπειρα, από καταστήματα τυχερών παιχνιδιών, περίπτερα και μίνι μάρκερ. Το LawandOrder.gr, εξασφάλισε και παρουσιάζει, βίντεο ντοκουμέντο από εισβολή ληστή σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Άγιο Δημήτριο, όπου με την απειλή πιστολιού, ο δράστης αφαιρεί τα χρήματα από το ταμείο.

[video width="960" height="540" mp4="https://media.lawandorder.gr/images/0/0/2019/07/tezaris_video.mp4"][/video]

Ο 30χρονος Αλβανός συνελήφθη στο Γέρακα από αστυνομικούς της ασφάλειας. Ο άνδρας, παρίστανε τον πελάτη των καταστημάτων στόχων που επρόκειτο να χτυπήσει , ώστε να  εντοπίσει τυχόν μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός των καταστημάτων και στην συνέχεια κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του με γυαλιά ηλίου, κουκούλες, μαντήλια καθώς και καπέλο τύπου τζόκεϊ και εισέβαλε στις επιχειρήσεις , ακινητοποιούσε με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους και αφαιρούσε τα χρήματα από το ταμείο.

Στη συνέχεια διέφευγε, επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, ακολουθώντας προκαθορισμένες διαδρομές τις  οποίες δεν κάλυπταν κάμερες ασφαλείας. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έδρασε και ο ληστής που έχει καταγραφεί σε βίντεο κλειστού κυκλώματος που παρουσιάζει αποκλειστικά το lawandorder.gr.  κακοποιός αρχικά παριστάνει τον πελάτη, φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου και στην συνέχεια εμφανίζει το όπλο στη  υπάλληλο της επιχείρησης ζητώντας τις εισπράξεις. Πριν φύγει βγάζει την γυναίκα από το χώρο του ταμείου, για να κερδίσει χρόνο κατά την διαφυγή του, πριν καλέσει την αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo