21.1 C
Athens
19.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Aποκλειστικό: Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκαιγε φύλλα ελιάς για να τα ξαναβρεί με τον πρώην της – Η κατάθεση στην εισαγγελία


    Σε μάγισσες και…χαρτορίχτρες προκειμένου να καταφέρει να κάνει τον αγαπημένο της να επιστρέψει στην αγκαλιά της κατέφυγε πασίγνωστη παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Η ξανθιά καλλονή, έφτασε στο σημείο να…καίει φύλλα ελιάς και να λέει το όνομά του, ελπίζοντας πως με μαγικό τρόπο θα την αγαπήσει και πάλι, δίχως όμως να τα καταφέρει.
    Η κατάθεση στην εισαγγελία
    Η ιστορία της πανέμορφης παρουσιάστριας, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με τους έρωτες και τα φλερτ της, ξεκινάει πριν από μερικούς μήνες όταν και βρέθηκε ενώπιων της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει, για μια υπόθεση που αφορούσε τρίτο πρόσωπο και απασχόλησε την δικαιοσύνη για την δράση της. Στο πλαίσιο αυτό, η 34χρονη σήμερα παρουσιάστρια, κατέθεσε όσα γνώριζε για την ελεγχόμενη από τις αρχές γυναίκα.
    Όπως κατέθεσε σχετικά με την γυναίκα η γνωστή παρουσιάστρια, «Την κατηγορούμενη Α.Κ την γνωρίζω καθότι είχα επισκεφθεί το κατάστημά της στο …δυο φορές περί τα τέλη Αυγούστου του20..Πήγα στο κατάστημα περί ώρα 22:00 και εκεί ήταν η Α.Κ». Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, όταν μπαίνει στο εσωτερικό της επιχείρησης που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ξετυλίγεται το «κουβάρι» με τα καμένα φύλλα ελιάς, τα…ειδικά λάδια από την Τουρκία και οι προσπάθειες επιστροφής της πρώην σχέσης της. Όπως λοιπόν κατέθεσε η γνωστή παρουσιάστρια, «Στην συνέχεια με οδήγησε σε ένα δωμάτιο και συνάντησα μια κυρία εύσωμη, ονόματι Σ… η οποία μου είπε τα χαρτιά. Εκεί κάθισα περίπου μισή ώρα. Αφότου αποχώρησα από το δωμάτιο αυτό η κυρία Κ…ενδιαφέρθηκε να με βοηθήσει, δεν μου ζήτησε χρήματα παρότι όταν ήμουν στο κατάστημα μου είχαν πει ότι θα πλήρωνα το ποσό των 30-40 ευρώ».
    Τα μαγικά μαντζούνια και τα φύλλα ελιάς
    Η περίπτωση της παρουσιάστριας γίνεται στην συνέχεια τραγελαφική καθώς στην προσπάθεια της να τα ξαναβρεί με τον πρώην της, προβαίνει σε μαντζούνια και σαν άλλη πυθία σε κάψιμο φύλλων. «Η κυρία Κ…μου είπε ότι είχε τη δύναμη να με βοηθήσει να είμαι με το πρόσωπο που ενδιαφερόμουν καθότι στα χαρτιά είχε δει ότι μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε μα πάρω μια ελιά και κάθε μέρα να καίω ένα φύλλο της ελιάς και να λέω το όνομά του. Για λίγες ημέρες το έκανα αυτό αλλά είδα ότι δεν είχε αποτέλεσμα και σταμάτησα». Μπορεί η απόπειρα επιστροφής του συντρόφου της με τα φύλλα ελιάς να μην είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αυτό όμως δεν πτόησε την γαλανομάτα παρουσιάστρια, να συνεχίσει τις προσπάθειες.
    Η μαγική γυάλα και η φωτογραφία του πρώην
    Την δεύτερη φορά που η παρουσιάστρια επισκέπτεται το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, μια άλλη…μάντισσά βρίσκεται στο πίσω δωμάτιο της επιχείρησης όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. «Με έβαλε σε ένα δωμάτιο με μια άλλη κυρία η οποία μου είπε ότι θα με βοηθούσε. Η κυρία Κ…μου είπε ότι είδε τη γυάλα και ότι όλα θα πήγαιναν καλά με το πρόσωπο που ενδιαφερόμουν αλλά δεν την πίστεψα». Η Μ ήταν πολύ ευγενική και ουδέποτέ της έδωσα χρήματα. Επειδή είχε μια βιτρίνα με αρώματα στο κατάστημά της και δεν μου είχε πάρει χρήματα, αγόρασα δυο μπουκάλια αρώματα που τα έφερνε από την Τουρκία όπως μου είχε πει αντί του ποσού των 50 ευρώ, Επίσης η Α.Κ μου έδωσε κεράκια για να καίω τα φύλλα της ελιάς. Επιπροσθέτως, αυτή μου ζήτησε μια φωτογραφία δική μου και μια του προσώπου που ενδιαφερόμουν, τις οποίες δεν πήγα και μου είπε ότι θα τις έβρισκε η ίδια από το ίντερνετ».
    Ο συνεργάτης από την Τουρκία
    Η παρουσιάστρια μέσα στην προσπάθεια της να επανασυνδεθεί με τον πρώην της, φαίνεται πως είχε την διαύγεια να μην συνεχίσει άλλο τις προσπάθειές της, καθώς όσο οι μέρες κυλούσαν, τόσο τα…μαγικά κόλπα για την επιστροφή του πρώην της, την οδηγούσαν σε άγνωστα μονοπάτια. Όπως καταθέτει στο τέλος της κατάθεσής της η παρουσιάστρια, «Όσον αφορά τη γυάλα μου είπε πως είχε κάποιον συνεργάτη στην Τουρκία και αυτός θα μας βοηθούσε. Μάλιστα από την γυάλα αυτός είδε ότι το πρόσωπο που με ενδιαφερόμουν, είχε κοπέλα. Μου ανέφερε ότι ο συνεργάτης της αυτός έπαιρνε αμοιβή, πλην όμως εμένα δεν μου ζήτησε χρήματα».
    Η «Κατίνα» και το άρμεγμα των εξαπατημένων συζύγων
    Η πασίγνωστη παρουσιάστρια δεν ήταν η μόνη που έπεσε θύμα του υποτιθέμενου μέντιουμ. Χαρακτηριστικό της δράσης της «Κατίνας» όπως ήταν το…καλλιτεχνικό της, αποτελεί το γεγονός πως σύμφωνα με καταγγελίες είχε καταφέρει να αποσπάσει από δυο γυναίκες, 70.000 ευρώ στις οποίες πούλαγε από ζωντανές νυχτερίδες, σύμβολο δήθεν καλοτυχίας μέχρι και «περιστερόσκονη», προκειμένου να «δέσουν» για πάντα τους συζύγους τους.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ