Σοκάρει ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου: Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες μου άρεσαν

Law and Order 28-07-2019 18:16
Σοκάρει ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου: Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες μου άρεσαν
Μεταφέρθηκε στις φυλακές της Τρίπολης

Σοκ προκαλεί ο κυνισμός του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Ο Γιάννης Παρασκάκης, ο 27χρονος αγρότης που ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 60χρονη, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο είχε επιτεθεί και στο παρελθόν σε γυναίκες. «Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω “πειράξει” με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά», είπε στους ανακριτές, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

«Κάποιες τις χτυπούσα»

Ο Παρασκάκης αποκάλυψε: «Συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό. Κάποιες που μου άρεσαν τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αμάξι και της είπα πως ήμουν αφηρημένος και της ζητούσα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να τη βοηθήσω να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο. Ήθελα να γνωριστώ μαζί τους».

«Δεν πίστευα ότι θα βρουν τη Σούζαν Ίτον»

O 27χρονος εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως «δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για τον φόνο της Σούζαν Ίτον. Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν πίστευα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».

Στην ανακρίτρια πάντως ο Γιάννης Παρασκάκης ανέφερε πως κάποια στιγμή, πίστευε πως το μυστήριο θα λυνόταν. «Έχω δει σε ταινίες πως η Αστυνομία έχει σύγχρονα μέσα για να βρίσκει στο τέλος τον ένοχο».

Οι πτυχές της προσωπικότητας του δράστη, ο οποίος επανειλημμένως είχε δηλώσει ότι «κάποιες δυνάμεις σκοτεινές με κυρίευαν και δεν καταλάβαινα τι έκανα» αναμένεται να εξεταστούν από ειδικό ψυχίατρο, που θα ορίσει τις επόμενες μέρες, ο ανακριτής.

Στις φυλακές της Τρίπολης

O δράστης του άγριου βιασμού και της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον, μεταφέρθηκε από το Τμήμα Μεταγωγών στις φυλακές της Τρίπολης, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Από εκεί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιερέα πατέρα του και τη σύζυγό του.

Τους είπε ότι τον υποδέχτηκαν χωρίς προβλήματα και ότι συνάντησε ορισμένους κρατούμενους από τα Χανιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo