17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Κρήτη: Απολογείται η Γαλλομαροκινή για τη δολοφονία του συντρόφου της


    Απολογείται το μεσημέρι, η 44χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 56χρονου Γάλλου φίλου της στο δωμάτιο ξενοδοχείου στον Τσούτσουρα.
    Σε βάρος της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, η ίδια ωστόσο δεν έχει ομολογήσει τη δολοφονία και ζήτησε να της οριστεί δικηγόρος με τον οποίο θα μιλήσει προτού βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας.
    Επιπλέον ζητήθηκε η συνδρομή διερμηνέα, ο οποίος βοήθησε στην επικοινωνία με τις δικαστικές Ααρχές, καθώς η 44χρονη μιλάει μόνο τη γαλλική γλώσσα.
    Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο δωμάτιο που διέμεναν, με εμφανή χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, κυρίως στο στήθος. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου ένα ματωμένο μικρό ψαλίδι, το οποίο θεωρείται ότι είναι το εργαλείο της επίθεσης κατά του άτυχου Γάλλου τουρίστα.
    Πάντως, στον ισχυρισμό της 44χρονης ότι ο σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε, απάντησε αρνητικά η ιατροδικαστική εξέταση, που αναφέρει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς τα τραύματα προκλήθηκαν από άλλο άτομο.
    Διαβάστε επίσης:
    https://lawandorder.gr/Article/33997/kriti-o-gallos-prospathise-na-amynthei-sta-pligmata-tis-syntrofou-tou/
    Φωτογραφία από cretalive.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ