Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη αύριο στο ΥΠΕΘΑ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 16-07-2019 11:22
Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη αύριο στο ΥΠΕΘΑ
Ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή και τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.

Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης στο Στρατόπεδο «Παπάγου» θα επισκεφθεί αύριο στις 17:00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά επισήμως από το υπουργείο.

Στο πλαίσιο της επισκέψεώς του αυτής ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή και την στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.

Μετά την ενημέρωσή του, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τους υπουργούς και τους αρχηγούς, θα επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του ΓΕΕΘΑ, όπου θα του γίνει και εκεί ενημέρωση αναφορικώς με την αποστολή και τις δυνατότητες του Κέντρου στην άμυνα της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη του νέου πρωθυπουργού σε υπουργείο, μετά την αντίστοιχη που είχε πραγματοποιήσει προ ημερών στο υπουργείο Παιδείας, κάτι που εκτιμάται ως ενδεικτικό του έντονου ενδιαφέροντός του για την άμυνα αλλά και της γενικότερης καταστάσεως στο Αιγαίο και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας αυτή την περίοδο, εξαιτίας της τουρκικής προκλητικότητος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo