Στρατηγός ε.α. Κ. Ζιαζιάς: «Η νέα πολιτική ηγεσία πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηρεμίας στις ΕΔ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 11-07-2019 20:58
Στρατηγός ε.α. Κ. Ζιαζιάς: «Η νέα πολιτική ηγεσία πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηρεμίας στις ΕΔ
«Ο χώρος της Άμυνας είναι πολύ σοβαρός και δεν χωρούν μικρότητες και συμπεριφορές μικροψυχίας. Αφορά την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και την εθνική μας επιβίωση, και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και αίσθημα εθνικής ευθύνης»

Παρέμβαση με κατάθεση θέσεων και απόψεων για την κατάσταση στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και τις Ένοπλες Δυνάμεις την επομένη της ορκωμοσίας της νέας κυβερνήσεως και της αναλήψεως των καθηκόντων της από τη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ πραγματοποίησε χτες με ανάρτησή του στο Facebook, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς!

Εξαιρετική εντύπωση προκαλεί στους αναγνώστες της τοποθετήσεως του πολύπειρου Επίτιμου Α/ΓΕΣ η επισήμανση ότι «…η νέα πολιτική ηγεσία πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηρεμίας και της κανονικότητος στις Ένοπλες Δυνάμεις». Και για να το λέει αυτό ένας Αρχηγός του κύρους και του μεγέθους ενός Ζιαζιά, ασφαλώς «λέει» πολλά και ασφαλώς «εννοεί» πολλά περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατηγός Ζιαζιάς γράφει τα εξής:

«Μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβερνήσεως, στη νέα Πολιτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο και επίπονο έργο που ανέλαβε, για το καλό της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Στην απερχόμενη Ηγεσία, αφού την ευχαριστήσουμε, να ευχηθούμε υγεία, καλή και παραγωγική συνέχεια στη ζωή τους.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα μας, αλλά και η Κύπρος εκτιμώ ότι δεν περισσεύει κανένας και η νέα πολιτική ηγεσία πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηρεμίας και της κανονικότητος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο χώρος της Άμυνας είναι πολύ σοβαρός και δεν χωρούν μικρότητες και συμπεριφορές μικροψυχίας. Αφορά την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και την εθνική μας επιβίωση, και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και αίσθημα εθνικής ευθύνης.

Οι συνθήκες σήμερα απαιτούν ενότητα, συλλογική προσπάθεια, ομοψυχία, την μέγιστη εθνική συνεννόηση.

Οι εκάστοτε αρχηγοί, κατά την διάρκεια της θητείας τους, εργάζονται για το καλό του Στρατεύματος και την εκπλήρωση της αποστολής του και ΜΟΝΟΝ.

Οι ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ...

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo