Εξάρχεια - Μπαλάσκας: Αν τους καταδίωκαν, θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη

Newsroom 08-07-2019 10:34
Εξάρχεια - Μπαλάσκας: Αν τους καταδίωκαν, θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη
Τι είπε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

«Υπήρχε ενημέρωση αλλά πρακτικά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, αναφορικά με το περιστατικό της κλεμμένης κάλπης από εκλογικό τμήμα στο Εξάρχεια αλλά και την ενόχληση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., καθώς, όπως υποστηρίζει, είχαν δοθεί σχετικές οδηγίες και είχαν προειδοποιηθεί οι τοπικοί αστυνομικοί.

«Είναι πολύ δύσκολο για τους συναδέλφους μου που ήταν εκεί - για τον οπλισμό δεν το συζητάμε καν, γιατί δεν έχουν οπλισμό στα εκλογικά κέντρα - να καταδιώξουν τους μπαχαλάκηδες. Αν το έκαναν, τώρα θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη», υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Οι μπαχαλάκηδες μυαλό δεν βάζουν ακόμα και την ύστατη στιγμή. Μπήκαν μέσα με μια βαριοπούλα ανεμπόδιστα, πήραν την κάλπη και έφυγαν» πρόσθεσε και τόνισε: «Παραπάνω αστυνομικούς δεν γινόταν να έχουν τα αστυνομικά τμήματα στα Εξάρχεια», ανέφερε.

Τι περιμένει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη; «Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρισούμε ούτε “κουνούπι” δεν θα μείνει στα Εξάρχεια. Είμαστε η τρίτη καλύτερη αστυνομία στην Ευρώπη, μια περιοχή δεν μπορούμε να καθαρίσουμε; Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε» τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo