«Ντου» Ρουβίκωνα στην Athens Voice (βίντεο)

Newsroom L&O 04-07-2019 17:32
«Ντου» Ρουβίκωνα στην Athens Voice (βίντεο)
Η νέα επίθεση σημειώνεται τρεις μέρες μετά την «επίσκεψη» άλλης ομάδας στην είσοδο των γραφείων της εφημερίδες, οι οποίοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα

Νέα εισβολή κουκουλοφόρων πριν λίγη ώρα στα γραφεία της Athens Voice στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και ρόπαλα εισέβαλε πριν λίγο στα γραφεία της εφημερίδας στη Χαριλάου Τρικούπη, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στον εξοπλισμό και τις υποδομές, ενώ πέταξαν και μαύρη μπογιά σχεδόν σε όλους τους χώρους.

Λίγο μετά την επίθεση, η Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας ανέβασε κείμενο στο indymedia, όπου αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων».

Η νέα επίθεση σημειώνεται τρεις μέρες μετά την «επίσκεψη» άλλης ομάδας στην είσοδο των γραφείων της εφημερίδες, οι οποίοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα.

Και η σημερινή επίθεση είναι αποτελεί συνέχεια της «διαμαρτυρίας» για την πρόσφατη ανάρτηση της εφημερίδας σχετικά με την αυτοκτονία της αποκλειστικής νοσοκόμας στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ανάρτηση που ξεσήκωσε σάλο και ανάγκασε την εφημερίδα να την «κατεβάσει» ζητώντας συγγνώμη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mtaBejAJNtk

Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε με ανάρτηση σε ιστότοπο η Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo