Αντιπρόεδρος Κομισιόν για κυπριακή ΑΟΖ: Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε

Newsroom L&O 04-07-2019 15:24
Αντιπρόεδρος Κομισιόν για κυπριακή ΑΟΖ: Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε

Τη διαβεβαίωσή του προς τους πολίτες της Κύπρου ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε» αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε σχέση με την παράνομη δραστηριότητα της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, έδωσε σήμερα από το Στρασβούργο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν για θέματα ενέργειας Μάρος Σέφτσοβιτς.

Ο Μάρος Σέφτσοβιτς, μιλώντας εκ μέρους του προέδρου της Κομισιόν Ζ. Κ. Γιούνκερ, απευθυνόμενος στους Ευρωβουλευτές και περιγράφοντας τις αποφάσεις του τελευταίου τακτικού (20-21) και του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (30), δήλωσε: «Πρώτον, θέλω να επαναβεβαιώσω την πλήρη υποστήριξή μας στην Κύπρο σε σχέση με την συνεχιζόμενη παράνομη γεωτρητική δραστηριότητα της Τουρκίας. Ο πρόεδρος Γιούνκερ ήταν ο πρώτος που δήλωσε ότι σε αυτό το θέμα ''είμαι Κύπριος'' και είμαι χαρούμενος που στο ευρωπαϊκό συμβούλιο όλα τα Κράτη Μέλη μίλησαν με μία φωνή και είπαν είμαστε όλοι Κύπριοι».

O Mάρος Σέφτσοβιτς συμπλήρωσε: «Η Κομισιόν πλέον υποστηρίζει αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης, εργαζόμενη πάνω σε στέρεα μέτρα που μπορούμε να λάβουμε και διαβεβαιώνω τους πολίτες της Κύπρου ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Η ΕΕ θα σταθεί σε πλήρη αλληλεγγύη προς την Κύπρο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo