Σύμβαση υπ. Αμυνας και περιφέρειας για τη μελέτη κατασκευής νέου κτιρίου Φαρμακευτικών Εργαστηρίων στην 441 ΑΒΥΥ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 03-07-2019 18:42
Σύμβαση υπ. Αμυνας και περιφέρειας για τη μελέτη κατασκευής νέου κτιρίου Φαρμακευτικών Εργαστηρίων στην 441 ΑΒΥΥ
Υπογραφή συμβάσεως από τον ΑΝΥΕΘΑ Π.Ρήγα και την Περιφερειάρχη Αττικής Ρ.Δούρου για τη μελέτη κατασκευής νέου κτιρίου Φαρμακευτικών Εργαστηρίων στην 441 ΑΒΥΥ

Λίγα μόλις 24ωρα προ των εκλογών, υπογράφτηκε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και την απερχόμενη Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη κατασκευής νέου κτιρίου Φαρμακευτικών Εργαστηρίων στην 441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού (ΑΒΥΥ), συνολικού προϋπολογισμού ύψους 590.000 ευρώ με ΦΠΑ.

«Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τη χρηματοδότηση της προμήθειας ιατροτεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αττικής, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ» σημειώνεται σχετικώς από το ΥΠΕΘΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προαναφερθείσα μελέτη αφορά την κατασκευή νέου κτιρίου Φαρμακευτικών Εργαστηρίων (ΦΕ), συνολικού εμβαδού περίπου 3.600 τ.μ., εντός του στρατοπέδου «Αποστολίδη», στην Πειραιώς, το οποίο θα χρησιμοποιείται για την παραγωγή φαρμακευτικού υλικού συμπεριλαμβανομένων ενεσίμων προϊόντων. Το κτίριο θα περιλαμβάνει τους κύριους και βοηθητικούς χώρους, τις ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις και τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό για την απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας όλων των προϊόντων του. Προβλέπεται επίσης η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου, καθώς και η κατασκευή νέας πύλης εισόδου του στρατοπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo