Πολύτιμη προσφορά-δωρέα για το ΝΝΑ – Τιμήθηκαν σήμερα οι δωρητές από τον Α/ΓΕΝ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 03-07-2019 17:56
Πολύτιμη προσφορά-δωρέα για το ΝΝΑ – Τιμήθηκαν σήμερα οι δωρητές από τον Α/ΓΕΝ
Σκοπός της συναντήσεως των δύο εκπροσώπων των δύο πλευρών ήταν «η αποδοχή εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού της ευγενούς δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Στεφανιαίας Μονάδας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών»

Την αποδοχή από πλευράς του Πολεμικού Ναυτικού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ), που αποτελεί ευγενική προσφορά της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννης Σ. Λάτσης» έκανε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο οποίος συναντήθηκε για το σκοπό αυτό με εκπροσώπους τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχηγός συναντήθηκε σήμερα στο ΓΕΝ με τον κ. Α. Μπούσιο και την κ. Ε.Ε. Στρατάκη, εκπροσώπους της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», καθώς και με τον κ. Δ. Αφεντούλη και την κ. Ε. Λιανού, εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Σκοπός της συναντήσεως των δύο εκπροσώπων των δύο πλευρών ήταν «η αποδοχή εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού της ευγενούς δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Στεφανιαίας Μονάδας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικώς από το ΓΕΝ.

Και προστίθεται το εξής: «Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η δωρεά των οποίων συμβάλλει κατά τρόπο ουσιαστικό στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, που η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» τιμάται από Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων για σημαντικές προσφορές της προς αυτές, καθώς είχε προηγηθεί η ΠΑ όπου η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» πρόσφερε τη συντήρηση τριών εκ των πολύτιμων ελικοπτέρων Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας ειδικώς για τις αποστολές ερεύνης και διασώσεως που θωρακίζουν το Αιγαίο, και σήμερα η προαναφερθείσα προσφορά της με αποδέκτη το ΠΝ. Το γεγονός ότι σημαίνον στέλεχος της εταιρείας «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» είναι ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος ε.α. Κωνσταντίνος Μαζαράκης – Αινιάν ΠΝ, εμπειρότατος χειριστής ελικοπτέρων του ΠΝ ο ίδιος, ασφαλώς δεν είναι άσχετο με τις προαναφερθείσες ενέργειες προσφοράς προς τις ΕΔ της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo