Επίσκεψη της IV Τάξεως της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής στη Λάρισα, στην 1η Στρατιά και στο 404 ΓΣΝ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 02-07-2019 13:30
Επίσκεψη της IV Τάξεως της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής στη Λάρισα, στην 1η Στρατιά και στο 404 ΓΣΝ
Επίσκεψη γνωριμίας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής που πραγματοποιούν ως τελειόφοιτοι της Σχολής σε μείζονες σχηματισμούς, αλλά και μονάδες των στρατιωτικών νοσοκομείων σε όλη τη χώρα.

Επίσκεψη γνωριμίας στην 1η Στρατιά και στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της πόλεως πραγματοποίησαν χθες οι σπουδαστές της IV Τάξεως της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλυτικής (ΣΑΝ), στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής που πραγματοποιούν ως τελειόφοιτοι της Σχολής σε μείζονες σχηματισμούς, αλλά και μονάδες των στρατιωτικών νοσοκομείων σε όλη τη χώρα.

Χθες λοιπόν οι σπουδαστές IV Τάξεως της ΣΑΝ, μαζί με τις αξιωματικούς-συνοδούς τους, επισκέφτηκαν την έδρα της 1ης Στρατιάς/EU–OHQ, στο «Στρατόπεδο Ν. Πλαστήρα» της Λάρισας. Εκεί την αντιπροσωπεία της ΣΑΝ υποδέχτηκε ο Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγος Ιωάννης Παπαναγιώτου, εκ μέρους του Διοικητή Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου, και οι επιτελείς του ενημέρωσαν τους σπουδαστές για το έργο, την αποστολή και τις δραστηριότητες της Στρατιάς.

Ακολούθως οι σπουδαστές και οι συνοδοί τους επισκέφτηκαν το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λαρίσης. Όπου τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Γενικός Αρχίατρος Δημήτριος Καραθανάσης, ο οποίος μαζί με τους επιτελείς του τους ενημέρωσε για την αποστολή και το έργο του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Τέλος, κλείνοντας την παρουσία των σπουδαστών της ΣΑΝ στη Λάρισα τους παρετέθη γεύμα από την 1η Στρατιά στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς της πόλεως.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo