Απειλητικά συνθήματα για υποψήφιο της Ένωσης Κεντρώων - Βανδαλισμό καταγγέλλει η ΛΑΕ

Newsroom 30-06-2019 15:56
Απειλητικά συνθήματα για υποψήφιο της Ένωσης Κεντρώων - Βανδαλισμό καταγγέλλει η ΛΑΕ
Ο Θεόφιλος Κυριακίδης προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων για το συμβάν καθώς υπέστη φθορές το αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη.

Απειλητικά μηνύματα, καταγγέλλει υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ότι έγραψαν άγνωστοι στο αυτοκίνητό του, στο οποίο προκάλεσαν και υλικές ζημιές.

Στην παραπάνω καταγγελία προέβη ο Θεόφιλος Κυριακίδης, ο οποίος προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων για το συμβάν. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, το όχημα ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο ίδιος διαπίστωσε σήμερα το πρωί τις φθορές (εικόνα thestival.gr).

Την καταστροφή εκλογικού της περιπτέρου στο Χαλάνδρι καταγγέλλει και η Λαϊκή Ενότητα με ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την ΛΑΕ χθες βράδυ άγνωστοι κατέστρεψαν την υλικοτεχνική υποδομή του περιπτέρου της στο Χαλάνδρι. «Απαιτούμε τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης. Η καταστροφή εκλογικών περιπτέρων είναι προσβολή προς τη Δημοκρατία, συνιστά φασιστική πρακτική και κρίνουμε πως η επίθεση στο εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Ενότητας Χαλανδρίου, μίας μαζικής και δραστήριας πολιτικής επιτροπής, θέλει να χτυπήσει το φρόνημα των αγωνιστών και αγωνιστριών της Λαϊκής Ενότητας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo