Αποκλειστικό L&O: Απαράδεκτες εικόνες στο λιμάνι της Κω - «Λιώνουν» οι τουρίστες στον ήλιο (Βίντεο)

Newsroom 29-06-2019 18:24
Αποκλειστικό L&O: Απαράδεκτες εικόνες στο λιμάνι της Κω - «Λιώνουν» οι τουρίστες στον ήλιο (Βίντεο)
Όπως αναφέρουν οι τουρίστες του νησιού, ο χώρος αναμονής περισσότερο μοιάζει με «φούρνο», ενώ οι εγκαταστάσεις παραπέμπουν μάλλον σε ...εργοτάξιο.

Επιεικώς απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος αναμονής των επιβατών στο λιμάνι της Κω, οι οποίοι καλούνται να περιμένουν έως την στιγμή που θα φτάσει το πλοίο, κάτω από τον καυτό ήλιο, καθώς οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν στον χώρο, δεν έχουν air condition. Ως εκ τούτου αναγκάζονται να ψάχνουν λίγη δροσιά, δίπλα σε νταλίκες.

Όπως αναφέρουν οι τουρίστες του νησιού, ο χώρος αναμονής περισσότερο μοιάζει με «φούρνο» παρά με έναν χώρο αντάξιο για ένα νησί, «ναυαρχίδα» του Ελληνικού τουρισμού, όπως είναι το νησί του Ιπποκράτη. Τα βίντεο που εξασφάλισε το Law& Order από το λιμάνι, έχουν τραβηχτεί από επισκέπτη του νησιού το πρωί του Σαββάτου.

Σε αυτά, αποτυπώνονται οι κάκιστες εγκαταστάσεις που μοιάζουν περισσότερο με εργοτάξιο, καθώς υπάρχουν εγκαταλειμμένα ξύλα και σίδερα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει τον τραυματισμό παιδιού ή ακόμη και ενός ενήλικα.

Απαράδεκτη είναι και η εικόνα ενός καμένου λυόμενου ακριβώς δίπλα στο χώρο αναμονής, ενώ ακριβώς μπροστά στην είσοδο, βρίσκονται πεταμένα διάφορα μεταλλικά σταντ.

Καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες να πάρουν άμεσα τις απαραίτητες αποφάσεις και να κάνουν όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου ο χώρος αναμονής να γίνει πιο αξιοπρεπείς για τους επισκέπτες και να μην μεταφέρονται στο εξωτερικό εικόνες που δεν τιμούν ούτε το πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων, ούτε και τη βαριά βιομηχανία της χώρας που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo