Μια ξεχωριστή στιγμή για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 26-06-2019 20:57
Μια ξεχωριστή στιγμή για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ
Στο πλαίσιο της τελετής αποφοιτήσεως των σπουδαστών της 7ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) του Παντείου Πανεπιστημίου

Μία ξεχωριστή στιγμή στη σταδιορδομία του εκπροσώπου Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Συνταγματάρχη (ΑΣ) Γιάννη Χειμαριού πριν από λίγη ώρα, όταν στο μεγαλοπρεπές κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στην πλατεία Ρηγίλλης έλαβε το πτυχίο του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η σημαντική αυτή στιγμή στην σταδιοδρομία ενός εξαιρετικού αξιωματικού της Αεροπορίας Στρατού, ελικοπτερά, και διοικητή του 1ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων (1ο ΤΕΕΠ) με τα ελικόπτερα AH-64A+ Apache, όπως είναι ο Συνταγματάρχης Χειμαριός, έγινε στο πλαίσιο της τελετής αποφοιτήσεως των σπουδαστών της 7ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) του Παντείου Πανεπιστημίου, παρουσία ως προελέχθη – του ίδιου του κ. Προέδρου, αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.

Και εις ανώτερα (και υψηλότερα) λόγω προϋπηρεσίας στα… ελικόπτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo