Αυτοκίνητο βούτηξε στα νερά του Ναύσταθμου Σαλαμίνας

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 26-06-2019 20:32
Αυτοκίνητο βούτηξε στα νερά του Ναύσταθμου Σαλαμίνας
Αφηρημένος οδηγός προκάλεσε πανικό στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Ζέστη σήμερα, και κάποιος αφηρημένος στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ευκαιρία το αυτοκίνητό του να έκανε ένα… μπανάκι στη θάλασσα. Το άφησε με λιτό χειρόφρενο και πήγε στη δουλειά του!

Έλα όμως που το αυτοκίνητό του… ζεστάθηκε και δεν τον περίμενε να τελειώσει τη δουλειά του και, με τη βοήθεια του ελαφρά κατηφορικού εδάφους, έκανε μια… βουτιά στα νερά του Ναύσταθμου Σαλαμίνος για να δροσιστεί, κάτι που έγινε πριν λίγες ώρες!

Ο κόσμος αναστατώθηκε, συγκεντρώθηκε στον προβλήτα ανήσυχος, οι δύτες του Ναυστάθμου βούτηξαν αμέσως για να δουν αν ήταν κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο…

Ευτυχώς δεν ήταν κανείς και τώρα πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο της ρουτίνας, περιμένοντας το γερανό που θα το ανασύρει και μερικές… πετσέτες στον προβλήτα για να... σκουπιστεί το βρεμμένο αυτοκίνητο!

Επί της ουσίας τώρα…

Το συμβάν ασφαλώς είναι ήσσονος σημασίας για την υπηρεσία, ιδίως αφού δεν υπάρχει εμπλοκή κάποιου ατόμου και δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Καλό όμως είναι να προσέχουμε (γενικώς) γιατί τέτοια συμβάντα μέσα σε στρατιωτική περιοχή, όπως είναι ο ΝΔ, μπορεί να έχουν πολύ σοβαρότερα (και χειρότερα) αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo